selec_E01

EL CELLER

Acabat de construir el 2010, es va pensar un disseny en dues alçades, que ens permetés aprofitar el desnivell del terreny i treballar amb la gravetat natural, així hem d’intervenir mecànicament el mínim possible, i podem respectar al màxim el raïm. El vam equipar amb les últimes tecnologies per facilitar la feina i poder controlar millor els processos en tot moment, de manera que, en el resultat final, no hi hagi res deixat a l’atzar.

Sempre és un plaer acollir visites, per tant, només ens ho heu de dir i trobarem el temps per rebre-us i fer-vos passar una estona agradable, interessant i divertida.

ENOLOGIA

A totes les grans històries hi ha un personatge que vetlla per que tot surti de la manera adient. En el nostre cas, aquesta persona és l’Alain Graillot. Ell, que és un més que reconegut enòleg de la regió de Crozes-Hermitage, a França, i que fa vins a llocs tan diversos com el Marroc, Venècia, el Priorat o Austràlia, és qui s’encarrega de dirigir i supervisar tots els processos d’elaboració, de manera que es pugui obtenir un resultat a l’alçada de les seves exigències, és a dir, un producte d’altíssima qualitat.