SANT JULIÀ DE LÒRIA, 07 DE MAIG DE 2014

COMUNICAT DE PREMSA

El Celler Borda Sabaté es complau a comunicar que, en el dia d’avui, el vi ESCOL  2011 ha estat guardonat amb la “COMMENDED MEDAL” al prestigiós concurs de vins INTERNATIONAL WINE CHALLENGE

Aquest concurs britànic, fundat el 1969, és reconegut pel mercat internacional com una de les  competicions més influents i de més reconeixement tècnic. També és un dels que més participació té, ja que en l’edició de 2013 es van batre rècords amb més d 10.000 vins presentats de més de 40 països.

La consabuda rigorositat dels tastos es garantitza pel seu sistema  esglaonat de jutges , basat en un panell de tast que consisteix usualment de cinc persones . Cada panell té un president que lidera un equip de quatre jutges , que consisteix en un jutge més , dos jutges i un jutge adjunt . Els presidents de IWC supervisen els panells de jutges , dels assistents en les decisions difícils i s’asseguren que només els vins mereixedors guanyin una medalla .

Rebre aquest guardó internacional és una satisfacció per a tot l’equip de la Borda Sabaté i suposa un reconeixement al treball i l’esforç que es fa per recuperar la cultura vinícola i elaborar un producte d’alta qualitat i un al·licient per continuar endavant.

http://alorna.pt/imagens/conteudos/premios/quinta_alorna_4fd63ce2939ca.jpg